Permanente ontharing met IPL laser

Permanente ontharing met IPL laser

Bij Sun & Nail Art maken we gebruik van de meest geavanceerde lichtflitssystemen op de markt. Wil je voorgoed af van gevoelige ingegroeide haartjes, ontstekingen en huidirritaties? Dan is een permanente ontharing iets voor u. Definitief gedaan met pijnlijke tijdrovende ontharingsmethodes die slechts een tijdelijk effect hebben.

Hoe werkt permante ontharing?

Sinds enkele jaren is er nieuwe apparatuur voor definitieve ontharing op de markt met een heel intense lichtbron, een extreem heldere flitslamp. Deze zogenoemde 'intense pulsed light' (IPL) systemen geven een spectrum van lichtstralen af en kunnen in theorie voor meerdere doeleinden ingezet worden.

De lichtstraal van het lichtflitssysteem wordt selectief geabsorbeerd door de melanine van de haartjes. Zij wordt vervolgens overgedragen aan de haarfollikel die door de warmte inkrimpt. Daardoor sterft het haartje af en valt uit.

Een IPL laserbehandeling werkt niet alleen effectief tegen overbeharing.
Het werkt ook voor bloedvatafwijkingen, pigmentproblemen en rimpels.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig om definitief verlost te zijn van je haartjes?

Het aantal behandelingen is van persoon tot persoon verschillend (donker/bleke huid, veel weinig haargroei, enz.). Gemiddeld rekenen we op 5 behandelingen. Voor een perfect, langdurig en haarloos resultaat, zonder vervelende bijwerkingen (stoppeltjes, ontharing, harsen en meer).