French manicure, tijdloos en stijlvol

French manicure, tijdloos en stijlvol

De french manicure is een echte klassieker die nog steeds erg hip is. Deze discrete manicure is perfect voor alledaags gebruik of een leuk avondfeest. Een perfecte french manicure uitvoeren is echter niet eenvoudig. De sleutel tot het succes van de perfecte french manicure ligt bij het gebruik van het juiste materiaal, kwaliteitsvolle producten, of het nu nagellak of gel is. Een vaste hand van één van onze nagelstylistes helpt ook altijd.

Wat is een french manicure?

Bij een french manicure wordt de nagelrand stralend wit gelakt en behoudt de nagel zelf zijn natuurlijke rose look. Deze afwerking zorgt voor een uiterst verzorgde uitstraling.

Glans, het succes van french manicure

Voor een maximale uitstraling wordt de french manicure afgewerkt met een UV beschermende laag. Dit laagje voorkomt vergeling van de nagels en laat je langer genieten van je verzorgde nagels.

Nagellak en gel voor een french manicure

Onze nagelstylistes zijn één voor één getrainde mensen die je helpen om de juiste keuze te maken voor het zette van uw mooie nagels. Voor french manicure kunnen kan je zowel met de gel als met de nagellak variëren in tinten wit: van hard wit tot parelwit en van gebroken wit tot natuurlijk wit. Ook al gaat het maar om een klein randje, de keuze van wit zorgt telkens voor een andere uitstraling.