Ontharing of epilatie met wax

Ontharing of epilatie met wax

Iedere maand je lichaam met wax ontharen vermindert de haargroei! Je overtollige haartjes worden verwijderd met natuurlijke hars. Na de ontharing wordt een speciale afterlotion gebruikt, aangepast aan je huidconditie. Deze verzorgt en kalmeert je huid en vertraagt je haargroei.

Ontharing voor mannen én vrouwen

Zowel mannen als vrouwen kiezen maandelijks voor een ontharingsbehandeling. Bij het waxen met hars blijven de haartjes minimum 4- 5 weken weg. Ze groeien dan ook steeds minder hard terug. Bovendien verzorgen we de net onthaarde huid met kalmerende en verzorgende producten met een korte massage. De haartjes dienen minimum lengte te hebben voor het beste resultaat. Een halve centimeter is voldoende om goed gewaxed te kunnen worden. Dit is vergelijkbaar met het 2 à 3 weken niet scheren van je haartjes.

Voor de dames hebben we een speciale bikini hars die uiterst geschikt is voor de gevoelige en delicate zones. Een bikini wordt meestal om de 6 weken gewaxed.

Een goede nabehandeling zorgt voor een aangenaam gevoel

Een verzorgde, onthaarde huid geeft u meer zelfvertrouwen. U ziet er goed uit en u voelt u goed in uw vel. Uw huid wordt eerst voorbereid op de ontharing. De nabehandeling zorgt voor het kalmeren van de huid. Zo heeft u veel minder kans op roodheid en jeuk na de behandeling. Over het algemeen trekt de huid al na 1 a 2 uurtjes al bij.

Sun & Nail Art verzorgt alle soorten ontharingen, van wenkbrauwepilatie tot bikini wax. Maak vandaag nog je afspraak.