Gelaatsverzorging en lichaamsverzorging

Gelaatsverzorging en lichaamsverzorging

Voor onze gelaatsverzorgingen op maat van uw huid werken we met de kwaliteitsproducten van Sothys. Bij iedere behandeling kunt u zien voor welk type huid deze meest geschikt is hoe lang u mag genieten. Je kunt gaan voor een klassieke, een seizoens- of speciale behandeling.

Sothys klassieke gelaatsverzorging

De klassieke gelaatsverzorging voor ieder huidtype met een persoonlijke touch.

Een verzorging op maat, afgestemd op de behoeften van de huid om de verschillende huidtypes te verzorgen en te beschermen.

Deze klassieke gelaatsverzorging wordt gepersonaliseerd op uw huidtype om de huid weer mooi te maken en te houden.

Sothys gelaatsverzorging voor de gevoelige huid

Professionele kalmerende behandeling Eau Thermale Spa™

Sothys herinterpreteert de verzorging vanuit de bron met de kalmerende professionele verzorging met Eau Thermale Spa™. De ultrazachte texturen van deze verzorging werden geformuleerd om de gevoeligheid van elke huid te respecteren. Deze gelaatsverzorging is uiterst geschikt voor alle gevoelige huidtypes, zowel voor heren als dames die van nature uit een gevoelige huid hebben. Indien u gevoelig zou zijn voor bepaalde ingrediënten van klassieke schoonheidsproducten is er goed nieuws. Al onze producten zijn parfumvrij en hypoallergeen. Ze zijn speciaal geformuleerd om de gevoelige huid de formules te bieden die optimaal zijn afgestemd op de kwetsbaarheid van de huid. Ze hebben als voordeel dat men de onzuiverheden gaat verwijderen en meer glans gaat geven aan de huid.

De Eau Thermale Spa™ gelaatsverzorging is uitermate geschikt voor personen met een gevoelige huid en ieder ander huidtype. Een comfortabelere en gekalmeerde huid in minder dan 1u in de cabine. Vermindering van 25% van de gevoeligheid van de huid. Dit werd bewezen via de stinging-test, een test bij 20 personen na 1 verzorging.

Deze verzorging bestaat uit

  • Reiniging
  • Zacht enzymatisch reinigend masker
  • Serum bestrijdt zichtbaar roodheid en beperkt ontstekingen
  • Kalmerende massage die streelzacht is voor de huid en helpt haar te herstellen en te herbronnen
  • Extra verzorgend crème masker met een verfrissend effect voor extra comfort
  • Dagverzorging

Sothys seizoens gelaatsverzorging

Slechts tijdelijk verkrijgbaar, een echte boost!

Ieder seizoen komt Sothys met een vernieuwde seizoensbehandeling, aangepast aan de weersomstandigheden en de tijd van het jaar. Een echte boost voor een stralende huid.

Deze seizoensgebonden gelaatsverzorging wordt steeds gepersonaliseerd op uw huidtype. Laat u verrassen door de verfrissende resultaten.